d
Follow us

Sentința ta are legătură cu serviciul de probațiune?

Buna ziua!

Mi -a fost deschis dosar penal. Din auzite am aflat că dosarul meu are legătură cu serviciul de probațiune.

Cu acordul dumneavoastră, aș dori să programăm o întâlnire în cadrul căreia să fiu sfătuit ce să fac în speța mea. Este adevărat?
Va mulțumesc anticipat!

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

Cu privire la stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați în drept penal, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat în partea de sus a website-ului ori pe pagina contact. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat. Până la o întâlnire, arătăm după cum urmează:

După primirea sentinței penale rămasă definitivă, este util să contactezi (inclusiv telefonic sau prin email) serviciul de probațiune din județul în care locuiești pentru a transmite datele tale de contact actualizate (numărul de telefon, adresa unde locuiești efectiv, adresă email), mai ales dacă diferă de cele menționate în sentință. Apoi, îți va fi transmisă prin poștă/e-mail/telefon o convocare de către serviciul de probațiune.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Violarea vieții private”, am arătat ce este și ce riscă cei care o săvârșesc. Mai mult decât atât, în articolul „Tot ce trebuie să știi despre dosarul penal” am arătat care când, cum și de ce se deschid.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avopenal.ro.