d
Follow us

Fostul partener mă sună continuu

Buna ziua!

M-am despărțit de fostul meu partener, dar acesta nu îmi dă pace. Am încercat să îl blochez, dar mereu găsește o cale de a mă căuta.

Cu acordul dumneavoastră, aș dori să programăm o întâlnire în cadrul căreia să fiu sfătuit ce să fac în speța mea. Ce să fac?

Va mulțumesc anticipat!

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

Cu privire la stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați în drept penal, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat în partea de sus a website-ului ori pe pagina contact. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat. Până la o întâlnire, arătăm după cum urmează:

Textul din Codul penal sună așa: Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă. Deci închisoare de la o lună la 3 luni sau amendă penală. Dacă ești victima unei astfel de infracțiuni, tot ce trebuie să faci este să depui plângere la cea mai apropiată secție de poliție ori parchet.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, puteți consulta o întrebare asemănătoare „Ce să fac dacă sunt amenințat?”. Mai mult decât atât, în articolul „Violarea vieții private” am arătat ce gesturi se încadrează în această infracțiune și cum este sancționată.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avopenal.ro.