d
Follow us

De unde să angajez un avocat?

Buna ziua!

 Am fost depistat în trafic conducând cu permisul suspendat. Menționez că mai am un dosar pe rol pentru părăsirea locului accidentului, dar acolo am părăsit locul accidentului pentru că victima mi-a spus că nu are absolut nimic, și că pot să plec. Mai menționez că acum vreo 4 ani și ceva am mai avut o condamnare cu amânarea executării pedepsei și muncă în folosul comunității
Menționez că referitor la dosarul de conducere având permisul suspendat, acesta este de săptămâna trecută joi, iar cel cu părăsirea locului accidentului ebde anul trecut în vară. Cel cu părăsirea locului accidentului am fost chemat la a doua declarație. Nu a ajuns încă la procuror.

Cu acordul dumneavoastră, aș dori să programăm o întâlnire în cadrul căreia să fiu sfătuit ce să fac în speța mea. Deci, unde ar trebui să-mi angajez un avocat? La cel cu părăsirea locului accidentului sau la cel cu, conducere cu permisul suspendat?

Va mulțumesc anticipat!

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă.

 

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

Cu privire la stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați în drept penal, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat în partea de sus a website-ului ori pe pagina contact. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

Până la o eventuală întâlnire cu un avocat, puteți consulta și articole relevante.

De exemplu, un articol publicat recent, intitulat „Ai condus fără permis?”, dar și o întrebare asemănătoare, „Cum pot obține permisul mai repede?”.

 

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avopenal.ro.