d
Follow us

Cum îmi redobândesc permisul?

Buna ziua!

Am permisul italian anulat în România. Menționez că amenda penală este achitată. Am auzit zvonuri că îl pot redobândi după 6 luni, dar Poliția îmi spune că abia după un an pot conduce, dar că vor trimite permisul în Italia. Nu mai înțeleg nimic.
Cu acordul dumneavoastră, aș dori să programăm o întâlnire în cadrul căreia să fiu sfătuit ce să fac în speța mea.Cum îl pot redobândi?
Va mulțumesc anticipat!

 

Întrebare adresată de Chiriac O.

 

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

Cu privire la stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați în drept penal, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat în partea de sus a website-ului ori pe pagina contact. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Tot ce trebuie să știi despre dosarul penal”, am arătat care sunt elementele esențiale ale sale. Mai mult decât atât, în articolul „Totul despre denunț” am arătat când și cum trebuie să îl faci, dar și beneficiile pe care le ai.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avopenal.ro.