d
Follow us

Ce se întâmplă dacă conduci cu permisul suspendat?

Buna ziua!

Acum câteva luni mi-a fost suspendat permisul pentru alcool la volan. Am avut o urgență în familie și a trebuit să îmi duc copilul cu mașina la o anumită destinație. Am fost oprit la scurt timp de un echipaj de Poliție.

Cu acordul dumneavoastră, aș dori să programăm o întâlnire în cadrul căreia să fiu sfătuit ce să fac în speța mea.Ce se întâmplă dacă conduci cu permisul suspendat?

Va mulțumesc anticipat!

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

Cu privire la stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați în drept penal, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat în partea de sus a website-ului ori pe pagina contact. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat. Până la o întâlnire, arătăm după cum urmează:

Este infracțiune, iar Codul penal prevede o pedeapsă cu închisoare cuprinsă între 6 luni și 3 ani sau cu amendă penală. În funcție de împrejurările în care ai comis fapta, poți obține o soluție cu suspendare, amânarea aplicării pedepsei, renunțarea la aplicarea pedepsei sau amendă penală. Rareori închisoare cu executare în regim de detenție.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Ai condus cu permisul suspendat?”, am arătat ce text de lege se aplică și cum. Mai mult decât atât, în articolul „Totul despre denunț” am arătat ce este și ce atrage după sine.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avopenal.ro.