d
Follow us

Când poți depune contestație?

Buna ziua!

Am un dosar penal de vătămare corporală. Evenimentul s-a petrecut pe 1 noiembrie 2023. Toate rezultatele la testele efectuate de organul de Poliție, respectiv alcool și droguri, au ieșit negative.
Doresc să mi se claseze mai repede dosarul. Am nevoie de permis pentru a-l ajuta pe bunicul care are grad de handicap și are nevoie de mine. Totul s-a întâmplat deoarece nu am acordat prioritare la o intersecție unde eu aveam „Cedează trecerea”, iar persoana respectiva a venit cu viteza și a intrat frontal în partea stângă a mașinii mele. A chemat Poliția deoarece aveam o zgârietura la cap și din cauza aceasta s-a panicat și mi s-a făcut dosar.
Cu acordul dumneavoastră, aș dori să programăm o întâlnire în cadrul căreia să fiu sfătuit ce să fac în speța mea. Se poate face contestație?
Va mulțumesc anticipat!

 

Întrebare adresată de Chiriac O.

 

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

Cu privire la stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați în drept penal, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat în partea de sus a website-ului ori pe pagina contact. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Când răspunzi pentru vătămare corporală?”, am arătat, pas cu pas, care sunt urmările imediate ce trebuie îndeplinite pentru ca fapta să fie încadrată drept vătămare corporală.. Mai mult decât atât, în articolul „Tot ce trebuie să știi despre dosarul penal” am arătat care trăsăturile esențiale în care constă un astfel de dosar.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avopenal.ro.