d
Follow us

Am fost prins de 3 ori cu aceeași faptă

Buna ziua!

 Am avut un dosar penal în 2019 pentru conducerea unui scuter fără permis. Mai apoi,  am mai avut un  dosar, în 2021, tot pentru conducerea fără permis a unui scuter. Am primit 2 ani și 6 luni cu suspendare, iar în perioada asta de 2 ani și 6 luni, am mai fost prins și a treia oară tot pentru aceeași faptă.Între timp, eu am obținut permisul categoria B legal, adică am făcut școala și l-am luat.
Cu acordul dumneavoastră, aș dori să programăm o întâlnire în cadrul căreia să fiu sfătuit ce să fac în speța mea. Îmi poate fi afectat permisul?
Va mulțumesc anticipat!

 

Întrebare adresată de Chiriac O.

 

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

Cu privire la stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați în drept penal, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat în partea de sus a website-ului ori pe pagina contact. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Ai condus fără permis?”, am arătat ce riști atunci când conduci fără permis sau cu permisul suspendat. Mai mult decât atât, în articolul „Ai dosar penal?” am arătat care sunt cele 5 greșeli pe care să nu le faci.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avopenal.ro.